skip to Main Content
Bridgeschool Baronie Breda

Wij bieden bridgecursussen aan voor ieder niveau:

De beginnerscursus is uitermate geschikt voor de absolute beginner. U hoeft dus geen bepaald kaartniveau of inzicht te hebben om deel te kunnen nemen. U kunt zich inschrijven met maar ook zeker zonder partner. Vele cursisten vinden op de cursus een bridgepartner.

De beginnerscursus bestaat uit 12 lessen van ca. 2 uur. Naadloos kunt u vervolgens doorgaan met de vervolgcursus. Hierin worden belangrijke zaken herhaald en uitgediept en er worden nieuwe bied- en speelafspraken gemaakt.

Daarna bieden wij ook de gevorderden cursus aan waarna u klaar bent om deel te nemen aan bridgecompetities op een bridgeclub en/of bridgedrives. Deze 3 cursussen worden ondersteund door oefenspellen op het juiste niveau die u thuis met medecursisten kunt spelen. Hierbij zit een duidelijke uitleg over het ideale bied- en spelverloop. Gezellig en leerzaam!

Heeft u al eens eerder elders een cursus gevolgd? Wij adviseren u graag welke cursus voor u het meest geschikt is. Bel voor informatie 06-83206113.

U kunt zich opgeven voor de verschillende cursussen door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.

De kosten voor een cursus bedragen €99,50 exclusief cursusboekje, te voldoen voor aanvang van de cursus op rekeningnummer NL69RABO 01422.63.281 t.n.v. bridgeschool de Baronie of contant tijdens de eerste les.

Back To Top